Tast de Textures de Xocolata
Divendres 2 d'Octubre 2015
Un
tast on volem treure tot el rendiment al nostre paladar, i més, si com
diuen els experts les diferentes textures augmenten les sensacions
gustatives.
En aquest nou repte juguem sobre segur, amb una
barreja de la xocolata de primera qualitat i nivell, i les diferents
textures del productes que artesanalment prepara el nostre mestre
pastisser, en Joan Muntada.
El mestre pastisser Joan Muntada dirigira el Tast i ens ajudarà a descobrir aquestes delícies artesanes.
En
Joan Muntada Garriga, dirigeix la Pastisseria Muntada, de Castellar del
Vallès. És vocal de la junta del Gremi de Pastisseria de Barcelona i
membre de la comissió del museu de la xocolata, a més de soci fundador
d'aquest Museu.
A més, ha guanyat en dues ocasions el trofeu de
bronze del concurs internacional de figures de xocolata del Museu de la
Xocolata (2003 i 2004), i ha estat membre del jurat del concurs "millor
xocolater 2007".
Va rebre el Premi al millor jove artesà alimentari innovador al 2008, i el premi Tàstum 2009.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada