dilluns, 26 d’octubre del 2015

Tast de Textures de Xocolata

Divendres 2 d'Octubre 2015

Un tast on volem treure tot el rendiment al nostre paladar, i més, si com diuen els experts les diferentes textures augmenten les sensacions gustatives.

En aquest nou repte juguem sobre segur, amb una barreja de la xocolata de primera qualitat i nivell, i les diferents textures del productes que artesanalment prepara el nostre mestre pastisser, en Joan Muntada.

El mestre pastisser Joan Muntada dirigira el Tast i ens ajudarà a descobrir aquestes delícies artesanes.

En Joan Muntada Garriga, dirigeix la Pastisseria Muntada, de Castellar del Vallès. És vocal de la junta del Gremi de Pastisseria de Barcelona i membre de la comissió del museu de la xocolata, a més de soci fundador d'aquest Museu.

A més, ha guanyat en dues ocasions el trofeu de bronze del concurs internacional de figures de xocolata del Museu de la Xocolata (2003 i 2004), i ha estat membre del jurat del concurs "millor xocolater  2007".

Va rebre el Premi al millor jove artesà alimentari innovador al 2008, i el premi Tàstum 2009. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada