dimecres, 25 de maig del 2016

Tast de Peixos Fumats amb Vins i Caves

Divendres 08 d'Abril 2016


El peixos fumats són una menja molt interessant per buscar-hi harmonies de vins, doncs la seva complexitat aromàtica i la seva paleta d’aromes, molt centrada en les aromes fumades, fan que sigui un producte molt singular.

En aquest tast podrem assaborir cinc tipus diferents de peixos fumats harmonitzats amb 5 vins o caves

Només ens queda deixar-nos portar i gaudir.

Per aquest tast tenim un especialista reconegut, tant pel seu coneixement dels formatges, com dels vins i caves: en Ramón Roset, un professional enogastronòmic, proper, entranyable, que el podríem definir com un analista sensorial de vins, caves, i formatges, col·laborador de la revista Cupatges, Cavaller Confrare de la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Acadèmic de l’Acadèmia Tastavins Sant Humbert del Penedès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada