Tast de Peixos Fumats amb Vins i Caves
Divendres 08 d'Abril 2016
El peixos fumats són una menja molt interessant per buscar-hi harmonies de vins, doncs la seva complexitat aromàtica i la seva paleta d’aromes, molt centrada en les aromes fumades, fan que sigui un producte molt singular.
En aquest tast podrem assaborir cinc tipus diferents de peixos fumats harmonitzats amb 5 vins o caves
Només ens queda deixar-nos portar i gaudir.
Per aquest tast tenim un especialista reconegut, tant pel seu coneixement dels formatges, com dels vins i caves: en Ramón Roset, un professional enogastronòmic, proper, entranyable, que el podríem definir com un analista sensorial de vins, caves, i formatges, col·laborador de la revista Cupatges, Cavaller Confrare de la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Acadèmic de l’Acadèmia Tastavins Sant Humbert del Penedès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada