dimarts, 3 de novembre del 2015

Visita al Celler Joaquim Batlle

Dissabte 31 d'Octubre 2015

L'any 1999 neix el celler Joaquim Batlle a Tiana, a 308 metres sobre el nivell del mar i dins del Parc Natural de la Serralada de Marina, en una finca de tres hectàrees. Es tracta de La Sentiu, un terreny orientat cara a mar i sota la influència de la brisa mediterrània, anomenada foranell. El característic sòl de la zona, granític, molt erosionat i configurat de saulons blancs, aporta trets minerals als vins que elaboren.

El cultiu i l'elaboració de vins que duen a terme són totalment ecològics per adequar-se a l'entorn natural que rodeja la finca. Produeixen fins a 15.000 ampolles a partir de les varietats autòctones de la DO Alella, garnatxa, pansa i picapoll, de les quals extreuen tres vins distints que reben el nom del vent de la zona: Foranell Pansa Blanca, Foranell Picapoll i Foranell Garnatxa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada